Tretinoin fløde købe uden recept http://1apotekonline.com/ Nexus 10 tablet 16gb
 
Pejsebrænde
Træbriketter
Brænde
Træpiller
 
Se indkøbsvogn
0 kr
BELÆGNING
BRÆNDSEL
TRÆVARER
TIL HAVEN
TIL HUSET
ROBINIE TRÆ
GRANIT/NATURSTEN
ANDET
ORDBOG
Træbriketter - Fakta om træbriketter
 
Træbriketter er indenfor en relativ kort periode blevet en af de mest populærer biobrændsels produkter i Danmark. En stor del af årsagen her til er at træbriketter er meget lettere at bruge end foreksempel brænde, da træbriketter er klar til brug ved levering. træbriketter er som oftest pakket i plastiksække som gør dem meget nemme at bære ind til brændeovnen, ydermere er træbriketter fremstillet af helt rent træ, uden bark, hvor der kan gemme sig smådyr og insekter. Selve pallen med træbriketter er også ofte wrapped i plasfolie, hvilket i nogen omfang beskytter træbriketterne mod fugt. Træbriketter må dog ikke blive udsat for direkte regn og kraftig fugt, da plasten de er pakket i oftest er diffisionsåben, hvilket vil sige at den består af microskobiske små huller og fugten trænger derfor nemt igennem plasten og gør træbriketterne våde.

Brændværdi træbriketter:

Brændværdien i træbriketter er højere end i almindeligt brænde, dette skyldes hovedsageligt følgende årsger, fugtigheden i træbriketter er normalt væsentligt lavere end i brænde, dette skyldes at udgangsmaterialet som oftest er tørret ned til kun 4-6 % restfugtighed, ydermere består brænde også af noget bark, bark har ikke samme høje brændværdi som rent træ. En anden fordel ved træbriketter er at de ikke udvikler så meget aske som brænde, dette skyldes igen det faktum at der sjældent er bark i træbriketter, bark udvikler mere akse end rent træ.

Opbevaring af træbriketter:

Det er meget vigtigt at træbriketter opbevares helt tørt, da brændværdien ellers reduceres betragteligt. Ydermere vil træbriketterne svulme op hvis de bliver udsat for påvirkning af fugt, dette skyldes at der ikke er tilført nogen for for bindemidler i træbriketter, så fugt vil opløse træbriketterne samt reducere brændværdien.
 

FÅ INSPIRATION OG GODE TILBUD TIL HUSET OG HAVEN – FÅ VORES NYHEDSBREV
Copyright 2008 Netto fliser granit fliser sten grus granitskærver træpiller brænde
For mere information omkring brænde og træbriketter besøg Netto Brænde.