Tretinoin fløde købe uden recept http://1apotekonline.com/ Nexus 10 tablet 16gb
 
Pejsebrænde
Træbriketter
Brænde
Træpiller
 
Se indkøbsvogn
0 kr
BELÆGNING
BRÆNDSEL
TRÆVARER
TIL HAVEN
TIL HUSET
ROBINIE TRÆ
GRANIT/NATURSTEN
ANDET
ORDBOG
Ovntørret brænde
Ovntørret pejsebrænde og brænde
 
Ovntørret brænde eller ovntørret pejsebrænde som det kaldes i nogle dele af landet er normalt betegnelsen for brænde som er tørret ved hjælp af tilførsel af kunstig varme. Som oftes er der tale om at brændet er blevet tørret i en form for ovn eller et stort tørre hus. Der findes dog ingen officiel definitation af hvad ovntørret brænde og pejsebrænde er og når blot brændet har tørret så længe at træsaften er kommet ned på et niveau så brændet er egnet til afbrænding, så betyder det ikke så meget om brændet er ovntørret eller lufttørret. Som oftes har ovntørret brænde dog en lavere restfugtighed end lufttørret brænde og det ser også som oftes pænere ud da dette normalt ikke har lageret så længe som lufttørret brænde. Ovntørret brænde findes i mange forskellige træsorter, de mest almindelige er:
Ovntørret brænde ask, ovntørret brænde blandet løv, ovntørret brænde eg, ovntørret brænde bøg. De forskellige træsorter har hver deres fordele og ulemper.

Du kan se vores ovntørret brænde her.

Vær opmærksom på at selv om brænde er ovntørret, så kan det ved udendørs opbevaring blive fugtigt igen også selv om det står under halvtag, da luftens fugtighed om efteråret og vinteren er så høj at brændet optager fugt direkte fra luften.
 

FÅ INSPIRATION OG GODE TILBUD TIL HUSET OG HAVEN – FÅ VORES NYHEDSBREV
Copyright 2008 Netto fliser granit fliser sten grus granitskærver træpiller brænde
For mere information omkring brænde og træbriketter besøg Netto Brænde.