Tretinoin fløde købe uden recept http://1apotekonline.com/ Nexus 10 tablet 16gb
 
Pejsebrænde
Træbriketter
Brænde
Træpiller
 
Se indkøbsvogn
0 kr
BELÆGNING
BRÆNDSEL
TRÆVARER
TIL HAVEN
TIL HUSET
ROBINIE TRÆ
GRANIT/NATURSTEN
ANDET
ORDBOG
Brænde
 
Ordet brænde bruges for det meste om træ som er savet og kløvet i længder og størrelser, så det er klar til at bruge som brændsel. Nogle bruger også ordet brænde som en mere generel betegnelse for produkter som kan anvendes som brænde, foreksempel træbriketter, træpiller eller briketter fremstillet af forskellige materialer der er egnet som brændsel. Brænde er højest sandsynligt den ældste form for materiale til opvarmning. Mennesket har altid brug brænde fremstillet af træ til opvarmning.
Brænde kan være fremstillet af mange forskellige træsorter, de mest almindelige sorter af træ der bruges til brænde er: Egetræ(egebrænde), bøgetræ(bøgebrænde), asketræ(askebrænde) og samt et mix af træsorter( blandet løvtræs brænde). Det er ikke alle træsorter som er lige egnet til brænde, det som spiller ind er blandt andet vægtfylden af træsorten, tørre tiden og hvor egnet træet er for savning og kløvning. Nettofliser har et stort udvalg af brænde som du kan få leveret direkte til din adresse.
Bruger man sit brænde rigtigt er brænde, sammen med træbriketter den billigste og mest miljø rigtige måde at opvarme sit hus på. For at brændet er klar til brug kræver det at det opbevares på den rigtige måde, således fugt indholdet er så lavt som muligt. Du kan læse mere om opbevaring af brænde her på nettofliser.dk
 

FÅ INSPIRATION OG GODE TILBUD TIL HUSET OG HAVEN – FÅ VORES NYHEDSBREV
Copyright 2008 Netto fliser granit fliser sten grus granitskærver træpiller brænde
For mere information omkring brænde og træbriketter besøg Netto Brænde.