Tretinoin fløde købe uden recept http://1apotekonline.com/ Nexus 10 tablet 16gb
 
Pejsebrænde
Træbriketter
Brænde
Træpiller
 
Se indkøbsvogn
0 kr
BELÆGNING
BRÆNDSEL
TRÆVARER
TIL HAVEN
TIL HUSET
ROBINIE TRÆ
GRANIT/NATURSTEN
ANDET
ORDBOG

Handelsbetingelser

 
Her finder du information om f.eks. priser, betalingsformer og leveringsbetingelser i forbindelse med køb på nettofliser.dk

Levering

Vi leverer vores varer i hele Danmark undtagen til ikke-brofaste øer. Visse varer leveres dog kun i begrænsede områder

Hvor lang er leveringstiden?:
Leveringstiden er forskellig alt efter hvilken type vare der er tale om. Dog gælder følgende retningslinier:

Belægning:
Leveringstiden er typisk 2-3 hverdage fra modtaget betaling.

Brændsel:
Leveringstiden er 5 - 10 hverdage fra modtaget betaling, dog typisk kun ca. 5 dage.

Dellevering:
Vi forbeholder os ret til at foretage delleveringer.


Generelt:
Vær opmærksom på, at din bestilling godt kan blive leveret af flere omgange.
Ved netbetaling kan der gå op til 36 timer fra køber har betalt, til beløbet er disponibelt på vores Konto, Ordre igangsættes først når beløbet er disponibelt på vores konto.

Dage mellem jul og nytår tælles ikke med som hverdage I leveringstiden, da vi ikke kan garantere levering mellem jul og nytår.

Fragtmanden vil som regel i rimeligt omfang efterkomme ønsker til aflæsningen - disse kan anføres ved bestilling. Evt. anvisninger skal dog være enkle og let forståelige - Vi kan ikke garantere at pallen bliver stillet på den anviste plads, ej heller garantere en bestemt dag eller tidspunkt, men vi vil gøre hvad vi kan for at levere så nøjagtigt som muligt - skriv også gerne et telefonnummer hvor fragtmanden kan træffe dig i tilfælde af tvivlsspørgsmål. Lav altid en tydelig markering af hvor pallen skal stå, hvis der ikke er nogen hjemme på modtagelsestidspunktet. Bemærk, at levering som udgangspunkt er til matriklens skel. Evt. ønsker om levering indenfor skel sker på eget ansvar. Vejen til leveringsstedet skal være kørefast, der skal være 4 meters frihøjde og der må ikke være udhængende træer.
Hvis der ønskes en speciel placering af varen/pallen, så er kravet til underlag at det skal være jævnt og fast, som f.eks. asfalt og fliser, da varene køres på plads med løftevogn, Grus, jord, græs eller lignende er ikke gangbart. Såfremt det IKKE er muligt for chaufføren at aflevere varen og må tage den med igen for returnering eller senere levering må der påregnes en ekstra leveringsomkostning pr. palle i henhold til fragtfirmaet´s listepris.
Ved aftale om afhentning af returpaller og lignende, sker det under begrebet lejlighedsvis afhentning, det vil sige pallerne afhentes når vognmanden har en anden tur i nærheden. Vi garanterer dog for, at de afhentes indenfor max. 2 mdr.

Priser

Alle angivne priser er inklusive moms.

Betaling

Betalingsformer:
Du kan betale via bankoverførsel eller sende pengene på en check.

Hvordan fungerer online betaling?(Endnu ikke gældende)
Når du betaler med betalingskort online, reserverer vi via PBS et beløb på din konto. Den reelle betaling foregår først efter levering af en vare.)
Såfremt vi foretager en dellevering, så vil der også ske en delbetaling. Det vil sige, at vi trækker beløbet for den pågældende leverance på din konto.

Er det sikkert at betale online med betalingskort hos Nettofliser?
Ja, ved betaling med kort bliver dine kortoplysninger sendt til en sikker server - en SSL-baseret løsning (Secure Socket Layer). Det betyder, at al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret. Det sikrer, at ingen kan aflæse eller opsnappe de informationer, du indtaster.

Reklamation

Hvis du mod forventning skulle være utilfreds med f.eks. levering, produktet, betalingen eller andet, så vil vi meget gerne høre fra dig. Beskriv nærmere, hvad din reklamation går på.
For at lette processen, så beder vi dig gøre følgende:
I emnefeltet skriver du: fakturanummer (angivet på din fakturakvittering), produkt, f.eks. "Pejsebrænde Ask" samt angiver problemområde, f.eks. "problem med levering"
Vi behandler din reklamation hurtigst muligt og vender retur til dig inden for 2 hverdage efter modtagelsen af reklamationen.

Fortrydelsesret

For alle handler betalt med kreditkort har du mulighed for at fortryde dit køb i henhold til forbrugeraftaleloven. Fortrydelsesfristen er 14 dage og løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget dine varer. Du kan også fortryde din bestilling ved at undlade at modtage varen.
I begge tilfælde skal du være opmærksom på, at du skal afholde alle transportomkostninger.
Såfremt du fortryder dit køb, vil det nemmeste være at du sender os en email, hvor du fortæller os, at du fortryder købet. Vi vil komme retur til dig inden for 2 hverdage.
For at lette processen, så beder vi dig gøre følgende/overholde følgende:
Varen skal leveres tilbage i samme stand og mængde, som du modtog den. Du har pligt til at opbevare varen, indtil den afhentes af os. Dog kun i maksimalt 3 måneder.

Definitioner

Tørt brænde:
Nettofliser’s brænde har lageret så længe at det er tørt, det vil sige at indholdet af træsaft er så lavt at brændet er klar til brug, Men da pallerne opbevares på et udendørslager kan det dog være fugtigt af regnvand, brændet tager ikke skade af regnvand og vand tørrer hurtig. Hvis brændet tages indenfor, ved stuetemperatur, i en kort periode, inden det skal bruges, vil det være klar til brug.

Skovrummeter:

1 skovrummeter svarer ca. til 0,7 rummeter håndstablet brænde.

Forbehold

Vi tager forbehold for taste- og skrivefejl, såvel her på siden, som i eventuelle udsendte skrivelser, herunder tilbud.
 
Vi kan også tilbyde super priser på:
Belægningssten
Fliser
Nybrosten
Bondesten
Herregårdssten
Holmegårdsten
Gummifliser
Græs
Rævegrave
Pejsebrænde
Brænde
Træbriketter
Træpiller
træ briketter
 

FÅ INSPIRATION OG GODE TILBUD TIL HUSET OG HAVEN – FÅ VORES NYHEDSBREV
Copyright 2008 Netto fliser granit fliser sten grus granitskærver træpiller brænde
For mere information omkring brænde og træbriketter besøg Netto Brænde.