Tretinoin fløde købe uden recept http://1apotekonline.com/ Nexus 10 tablet 16gb
 
Pejsebrænde
Træbriketter
Brænde
Træpiller
 
Se indkøbsvogn
0 kr
BELÆGNING
BRÆNDSEL
TRÆVARER
TIL HAVEN
TIL HUSET
ROBINIE TRÆ
GRANIT/NATURSTEN
ANDET
ORDBOG
Granitskærver
 
Vi kan tilbyde et kæmpe udvalg af billige kvalitets granitskærver. Granitskærver er velegnet til mange opgaver foreksempel som belægning i indkørsler, som pynt i bede og haver eller i krukker og plantetønder. Granitskærver er også yderst velegnet som belægning på stier og veje.

Nedenfor kan du se vores meget store udvalg af granitskærver. Vi leverer alle farver og størrelser granitskærver direkte på din adresse med kran.

Vi kan løfte over hæk eller hegn så granitskærverne kan blive leveret så tæt som muligt på det sted hvor du skal bruge granitskærverne.

Vi leverer på alle brofaste øer i Danmark.

Du kan se alle vores forskellige typer granitskærver her:
Granit skærver


Granitskærver leveres i forskellige størrelse, som hver i sær bruges til forskellige formål.


Granitskærver 8-11 mm

Denne størrelse er den mest udbredte til pynt i bede og i krukker. Størrelsen er også velegnet til gangstier og cykelstier, men er ikke så god hvor der skal køre biler, da granit skærverne er for små og de vil derfor nogle gange sætte sig i dækkene.


Granitskærver 11-16 mm

Denne størrelse granitskærver er meget anvendt til indkørsler, da den ser utroligt flot ud. Desuden er den perfekt til netop brug indkørsler, hvor der kører mange biler. Denne størrelse granit skærver forhindrer at stenen sætter sig fast i dækkets mønster. Mange bruger også granitskærver i størrelsen 8-11 i indkørslen, men denne størrelse kan give problemer med at granitten sætter sig fast i dækkene.


Granitskærver er et naturprodukt og farver og størrelser kan derfor variere, granitskærver har MEGET langholdbarhed pga. den hårde overflade.
Vi kan også levere stenmel. Stenmel er granitskærver der er knust ned til små bitte stykker typisk 0-2 mm i diameter.
 

FÅ INSPIRATION OG GODE TILBUD TIL HUSET OG HAVEN – FÅ VORES NYHEDSBREV
Copyright 2008 Netto fliser granit fliser sten grus granitskærver træpiller brænde
For mere information omkring brænde og træbriketter besøg Netto Brænde.