Tretinoin fløde købe uden recept http://1apotekonline.com/ Nexus 10 tablet 16gb
 
Pejsebrænde
Træbriketter
Brænde
Træpiller
 
Se indkøbsvogn
0 kr
BELÆGNING
BRÆNDSEL
TRÆVARER
TIL HAVEN
TIL HUSET
ROBINIE TRÆ
GRANIT/NATURSTEN
ANDET
ORDBOG
Kvalitet
 
Nettofliser.dk forhandler udelukkende første klasses kvalitetssten fra anderkendte betonvarerfabrikker, hvis kvalitetniveau som minimum opfylder de strenge krav i den nyeste EU norm, omhandlende betonvarer. Det giver Dem som kunde en sikkerhed for kun, at modtage kvalitetsvarer.

Vi forhandler blandt andet hele IBF´s produkt program indenfor belægningssten, Fliser, plantesten og tilbehør, samt alle produkter fra SF-Sten og BB betonvarer.
Herunder de kendte kvalitets mærker som Holmegårdssten, Herregårdssten, Nybrosten, Bondesten, Classico, SF- sten, mv..

Alle Nettofliser.dk´s leverandører af natursten og trævarer er nøje udvalgt, så vi er sikre på kun, at leverer varer af højeste kvalitet. Vi kan tilbyde alt i granit, granitskærver og andre naturstens produkter. Vores leverandører kommer fra mange forskellige verdensdele, så vi har både kinesisk granit, portugisiske chaussesten, svenske brosten og andre granit produkter fra andre verdensdele.

Vores trævarer er alle kendetegnet ved en meget høj kvalitet, foreksempel kan vi tilbyde alt i hegnspæle stolper og andre pæle til hegn. Vi har både trykimprægneret pæle og pæle fremstillet af robinie træ, hvor vi er med til at hæve kvaliteten af de varer som er på det danske markedet.

Vi kan tilbyde et komplet biobrændsels sortiment det vil sige alt i savet og kløvet brænde, træpiller , briketter, træbriketter pejsebrænde og lignende produkter.
Vi importerer selv en stor del af vores biobrændsels produkter, herunder alle vores træbriketter brænde og træpiller, hvilket gør i stand til at styre kvaliteten af alt vores hele vejen frem til vores kunde, vi kommer jævnligt på kvalitets besøg hos både vores udenlandske og danske leverandører.

Vi har også et stort udvalg i sand og jord produkter, til haven, som alle stort set kommer fra førende Danske og Østeuropæiske producenter, vi har spagnum og plantemuld, muldjord, rhododendronjord og andre jordprodukter.

For alle vores produkter gælder at vi løbende udfører stikprøve kontrollerer af vores indkomne varer for at sikre os at vores leverandører ovcerholder det de har lovet os.

Når du handler hos nettofliser.dk, handler du til byggemarkedernes indkøbspris.

Vi giver gerne et tilbud på det du står og mangler.
 
 
 
 

FÅ INSPIRATION OG GODE TILBUD TIL HUSET OG HAVEN – FÅ VORES NYHEDSBREV
Copyright 2008 Netto fliser granit fliser sten grus granitskærver træpiller brænde
For mere information omkring brænde og træbriketter besøg Netto Brænde.